kuninga sünnipäeval

koolivaheajal, kui me pidime selle kruiisi ära tegema, jäi laps haigeks. edasilükkamisega oli ka mingi jama, esimene töötaja ajas kuupäevad ja asjad sassi, nii et mitu helistamist oli, enne, kui korda saime. kuupäev sai ka üsna huupi pandud, et lapsel ainult üks koolipäev sisse jääks.

kui läksime lossi ja seal asuvaid muuseume külastama, selgus, et Rootsi kuningal on sünnipäev ja seega tavapäraste vahtkonnavahetuse asemel suurem show. me seal küll ei passinud (nagunii poleks masside tõttu midagi näinud ka; me kusagil seal seisime, aga siis hakkasid mingid pensionärid meid lihtsalt jõuga eest ära lükkama..), aga õnnesoovid said ikkagi hiljem kirja pandud. nimelt Hall of State‘s olid kenasti paberid laudadel ja inimesed said kirjutada sinna.
tegelikult me ratsaorkestrit ja -sõdureid nägime isegi paremini, kui seal lossi ees oleks võimalik olnud. lihtsalt olime õigel ajal õiges kohas kogemata.
aga muidu oli selline tavaline ühepäevakas, kus suurt midagi ei jõua. jalutasime niisama ja külastasime paari poodi. laps valis omale HM-ist helesinised püksid ja mingi tagi ka. mina ostsin juustu.

õhtul laevas Piano Bar’is oli peaaegu et täitsa hea olla.

stock322