söögikohamuljetu

tänapäeval täitsa veider, kui ometi üsna kaasaegse ja isegi popi söögikoha menüü kohapeal on üpris erinev sellest, mis on nende kodukal. ning kõvasti reaalsuse kahjuks. et niigi napimast menüüst olid veel osad asjad maha tõmmatud, jäi tegelik valik üsna väikeseks. aga kes siis ette teadis.. ja midagi sealt ikka leidis. ning menüüs ei olnud mitteüht punast veini klaasihinnaga kirjas, küsides selgus, et tegelikult see nii siiski ei ole.
peab ütlema, et ma pole sellest kohast veel küll kordagi sellist väga positiivset elamust saanud. alati on täpselt see, et nagu otseselt väga halvasti midagi ei olnud, aga kiita ka millegi eest samas ei ole.
iseenesest mulle meeldib ikka positiivset tagasisidet anda, kuid ilmselt pole alati ette nähtud.

kummalisel kombel on mul lähiaegadel sinna veel asja, küll üritusele.