nädal aega Lumiat

novot, nädal tagasi otsustasin oma telefoniprobleemiga lõpuks tegeleda. ausalt öeldes küll juba varem, sest mitu kuud olen uurinud-puurinud, küsinud ja püüdnud mõelda. aga see maailm on nii kirju ja mitmetahuline ja no nagu ikka, ka maitse asi.
lapse Androidi olen ma käppinud, ei midagi erilist, aga mitte päris minu maitse. ütleksin isegi, et mu vana Symbian meeldis rohkem. võimalusi on jah, Androidil rohkem, aga no ma ei tea. mingid asjad olid naljakad. näiteks sain teada, et päris mitmel Androidi-telefonil on mobiilse neti väljalülitamine üks igavesti keeruline tegevus (kuigi ilmselt on selleks äppe ka). no pluss .. oh.. ma ei tea. visuaal, jah. mis tähtsust sellel on, võib küsida? aga vot näed, mulle on.

muidugi on hetkel juba win8 telefonid ka väljas, aga nende odav ots tundub jälle olevat kehva rauaga, nii läksin ikka win7,5 ja Lumia 800 peale. nagunii aeguvad kõik poole aastaga ära. ning isegi järelmaksuga ei saa kallimale tegelikult mõelda.
peab ütlema, et siiani olen küll paksult rahul.
mul on telefon veidi rohkem, kui ainult helistamiseks, seega olen tõmmanud juurde mõningaid äppe ja siiani olen kõik vajaliku leidnud. et mul neid nii palju ka vaja ei lähe ju.
mailid-kalendrid on kõik kenasti googliga sünkros, neti väljalülitamine ei ole keeruline, aga äpiga on veel lihtsam. sõiduplaanid-ilmateated olemas. parkimise äpi tõmbasin ka igaks juhuks, kuigi seda ei lähe väga tihti mul vaja. no ja veel paar vidinat.
need võiks muidugi olla mingis minu poolt sätitud järjekorras (avakuval on see võimalik), automaatselt on tähestikujärjekorras. no vähemalt otsitavad. võib-olla on menüü jaoks ka mõni äpp..
ning see kõik näeb kena välja. ekraanipilt ja telefon ise. graafika on puhas, minu jaoks liigub piisavalt kiiresti ka. superhüper.
kuigi sellest ei saa aru, et valgel telefonil on kaasas must kate. aga see probleem saab ka varsti lahendatud.
pikapeale suudan näpuga õigetele asjadele ka pihta saada, sellel ei ole ju seda võimalust, nagu eelmisel, et toksin küünega.

p.s. kuna tundub, et keegi ründab seda blogi aktiivselt, siis on aegajalt ligipääsuga probleeme. peaasi, et hostingupakkuja mu lehte kinni ei keera selle peale.