väljavaade

tundub, et kasside kõrvale hakkab juba muid mõtteid ka mahtuma. vähemalt ühel on esialgne stress oluliselt vähenenud ja sotsiofoob teeb ka edusamme. toidukausid on hakanud ka kiiremini tühjenema. minul omal veel küll mitte.. aga samuti on suurem stress maas.

aga olgu.
mul on juba ligi nädal aega kodust olemas väljavaade. muuhulgas imiteeriti ka aknapesu et ehk väljaspoolt aeti seni plekkide-tükkidena olnud ehitusjäätmed-pritsmed lapiga ühtlaselt akna peale laiali 😛 aga no nad vähemalt üritasid..
nii et ei mingeid mehi akna taga enam, lõpuks. sest no tõesti, päris tobe oli umbes süüa köögis samal ajal kui kohe akna taga (laud on akna all, teadagi) pandi näiteks aknaplekki paika.
valgus ja vaade on muidugi täiesti hindamatud!

see on ka hea, et lõpuks ometi jahedamaks läks. kui nüüd veel sellise temperatuuriga lund juurde tuleks, saaks jääst ka lahti.

apelsinidest värskelt pressitud mahl annab vajaliku kollase kera koguse kätte 🙂

irwik