reedesed killukesed

vana-aasta õhtul õnnestus viilutajaga (nn mandoliiniga) parema käe pöidla ots ka peaaegu et ära viilutada. nojah, sain jaole siiski. täiesti oma hooletus muidugi.
tulemus: pea pesemine ja nt küüslaugu koorimine on väga jubedad tegevused. see jama on ka sellises kohas, et mingi plaaster ei püsi seal ka hästi. lisaks enamik neid köögitöödel määrdub ja vee all ikkagi liguneb lahti (olgu, üks on, mis ikka püsib ka mõnda aega).
ja kuigi ma köögis suudan veel päris hulga asju teha kummikinnastega, siis vot kummikinnastega duši all käimist ma ette ei kujuta 😛

kui me spaasse jõudsime, oli seal nii kohutav järjekord, et tulime ära. võib-olla oli see mingi hetkevärk, aga mul tekkis tunne, et ma ei mahu kuskile basseini ära. mitte, et mina väga suur oleksin, aga ma ei taha sellises kohas väga suurt lähedust enamikega, miskipärast.

ühiskaardid õnnestus soetada ka, isegi ilma suurema jamata. ma juba kujutasin ette, kuidas mitte kusagil enam ei ole, aga huh, vedas. kusjuures lapsel on ISIC olemas, aga seda ei õnnestu isikustada, ei ole ilmselt päris õiget tüüpi ja ma ei viitsi hetkel sebida ka, seda enam, et see roheline kaardike on nüüd olemas.

esmaspäevaks tuleb teha ettevalmistusi. kellegi teise slaidid omadeks, materjal ka selgeks saada. olemasolevate slaidide maht on hirmuäratav mu jaoks. ilmselt ei saa seda kõike pühapäevale jätta. et ehk esimene samm on tehtud, olemasolev materjal (või selle esimene osa) on lahti ja pilk peale visatud.

‘emme, nüüd aitab küll,’ teatas laps, kui umbes pool pead oli pügatud. hea tüüp, ma ikka soovitasin tal juuksurisse minna, aga ta ikka rääkis mind ära ja ma läksin õnge. aga no suur poiss, ise teab 😛

Meisterkokka (mu kolm lemmikmeest!) ega selle kordust ei tohi vaadata mitte-väga-täis kõhuga. salatimaterjal oleks peaaegu et olemas, aga lihaline element on puudu. olgu selleks loomafilee, pardirind või kasvõi lihtlabane peekon. vastikud!

telefoni akuga ja vastupidavusega on päris kehv. aga pole ka ime, ega see pole ette nähtud sellise ebanormaalse koormuse jaoks. mitte, et mina seda koormaks kuidagi, selle eest hoolitsetakse väljaspoolt 🙁 eriti praeguse elektrihinnaga on väga totter, kui ma hakkan igaks juhuks laadijat igal pool kaasas tassima..

weekend