kaal ja kapp

eilse päeva (lapsega mitte seotud) nali oli see, et mind saadeti kuskile mingeid riideid proovima ja kohapeal selgus, et see on umbes lasteriietepood. et ehk number 38ni leiab midagi, edasi (ehk normaalse naise suuruses) väga mitte 😛
ei, ma ei kurda, koht oli muidu aus ja mulle nende mõte ja idee meeldib. ja ägedaid asju oli küll. tore, et nad lubasid nüüd mõelda minusuguste peale ka.

no aga ausalt, ma ise arvan, et ma olen selline üsna keskmine, mitte mingi hiiglaslik tädi. isegi mu kehamassiindeks on täiesti normis (mitte enam ülemise piiri peal, nagu mingi hetk), kuigi see toob kaasa selle probleemi muidugi, et mõned olemasolevad seelikud, mis ma olen just suutnud omale osta, kipuvad liiga alla vajuma. häda ja viletsus, ma ütlen, sest kõik need pisemad olen ma julmalt ära visanud. iga naine teab, milline eneseületus on vaadata mingeid riideid, millesse oled kunagi mahtunud, teha süda kõvaks ja korrata endale ‘need ei lähe mulle enam kunagi selga’ ja ära visata, selmet hoida neid veel 10a kapis lootuses, et ükskord ma ikka võtan alla selle 5kg.. mitte, et ma ei peaks lisaks veel 5kg alla võtma, peaks küll, aga no ma ju tunnen ennast piisavalt, et ma ei pea seda väga reaalseks. ja siis on ikka tüng küll, kui need allesjäetud kipuvad suureks jääma ilma mingi minupoolse teadliku ponnistuseta.

tegelikult on ju ebapopp viriseda, kui oled alla võtnud, teised naised peavad napakaks ilmselgelt. aga kui see mõjutab riidekappi, ohjah.. niigi hoian end vaevaga kaltsukatest jms huvitavates poodidest eemal, et mitte osta juurde midagi. sest kuigi mul midagi kanda ei ole, on kapp ikka riideid täis 😛


(teatud juhtudel võib selles pildi sõna ‘clothes’ asendada ka sõnaga ‘shoes’ 🙂

aga lapsele vihjasin algul seepärast, lapsega seoses on ka paaril viimasel päeval paar päris head lapsesuuteemat olnud. viimane nt selline, et üks klassivend leidis, et mu oma meenutab natuke uut James Bondi 😛 eino maitea jah, ta tegelikult paneks pintsaku ka kooli selga, kui see jope alla mahuks. aga hästi ei mahu ja praeguste ilmadega jälle ilma jopeta hästi ei saa.
deodoranditeema oli ka naljakas, aga seda ma ei avalikusta 😛