une näod

appi, unustasin täitsa ära, mul oli absurdsete unede öö. üleväsimusest nagunii. aga ma vaatasin retseptisaite ja siis meenus 😛 ja ei lisa eelmise postituse lõppu vot.

et jah, toit. mingil hetkel olin ma unes jaama turul, mis tegelikult ei näinud üldse välja nagu jaama turg, teadagi, nagu unedes ikka. ja seal müüdi ühes letis igasuguseid selliseid meil mitte tavalisi asju, nagu värske okra (söödav muskushibisk :O), erinevaid tšillipiprad jne.. aga hinnad olid ka vastavad, nt okra tükk (!) oli 2eur 😛
nii et ma midagi ei ostnud küll.

aga edasi oli kuidagi jube. sõitsime Mustamelt trolliga linna suunas (miks, ma ei tea, osa olid mingid välismaalased) – või oli see hoopis tramm. ja õhus olid mingid sõjaväe helikopterid. tükki neli. väga lähedal ja kuidagi ähvardavad. trollis (või trammis) käis veel arutelu, et huvitav, mis demonstratsioon või mis see on, kui üks korraga suunas oma ee.. relvad.. trollist natuke tahapoole ja tulistas mingi ee.. mürsu välja. ilmselt mõnisada meetrit tahapoole.
meie troll jäi seisma ja jooksime välja. mingit kõrvalist teed mööda liikusime linna poole ja siis olime korraga kusagil Mooni tänava kandis.. samas jälle oli see natuke nagu Nõmme tee. ja seal oli mingi nagu ministeerium või asutus, kust me püüdsime abi otsida, aga meid ära tõrjuti.
edasi ma ei mäleta, keeras positiivsemaks ära.
nii et hommikuks oli ülekaalus siiski hea emotsioon.