reede meeleolud..

.. saavad kohe tekitatud.

päeva totruse (vähemalt seni) leiame Õhtulehest, väga ameerikaliku. et tulla selle peale, et Nutella on umbes nagu šokolaad, nõuab tõesti olulist ajugümnastikat ja sõpru? nii rumal ei ole piinlik olla või? kui ikka seda nii palju süüa, mismõttes kunagi ei loe koostist?
aga tegelikult ma tean, ega meil ka ei loeta. ning otseselt ei ole sellel seost akadeemilise tarkusega ka.
minu isilik laps irvitab selle (või analoogse) reklaami üle, mis meil jookseb, et Nutellat saab kasutada, et lastele kasulikke asju sisse sööta. reklaamis on selleks mingi sai, Antonio toob ikka huvitavamaid näiteid. kala ja Nutella oleks jah, päris huvitav kombinatsioon. eriti lastele 😛
(see, mida ta veel reklaamidest arvab, on muidugi omaette teema)

päeva mõttetera on siin:

muidugi, keegi ei taha olla see ‘some people’. aga me kõik oleme vahel selleks siiski.

päeva pala on eelnevaga haakuv. head päeva ja hoiduge ebameeldivatest inimestest!