tänased testiminutid

Sul puuduvad kompleksid, mis häiriksid sinu elu. Suhtud elusse kergelt, lähed igale päevale vastu naeratusega, positiivne tuju päästab sind masendusest ning kahtlustest enda suhtes. Mõned inimesed peavad sind ükskõikseks, aga see ei huvita sind, sest sul on alati kõige suhtes oma kindel arvamus ning kahtlemata on see ainuõige arvamus. Ehk ei peakski sa muutuma. Võta elu edaspidigi positiivse kergusega ning raskustele astu vastu naeratuse ja enesekindlusega!

sellised testid on tegelikult väga opakad.

veiderrõve olemine. umbes selline tunne võiks olla, kui oled pool ööd joonud ja siis teine pool ööd mittemaganud. reaalsus on sellest kaugel. ehk nagu sõbranna ütles, tasub sellise asja peale puhtalt ebaõigluse tundest täiesti masenduses olla. et oleks siis pool ööd joonud ja pool mittemaganud, võiks veel kuidagi positiivselt päevale vastu minna, sest see oleks oleks põhjendatud. praegu on lihtsalt mingi .. käkk olla.

kui sa oled pidanud hommikul nälgima, et anda analüüse, siis ei tohi polikast tulles minna läbi rasvaküpsetiste müügikohast.