keskealise tervisepostitus

eelmise nädala veider seljast mujalegi jõudnud valu ehmatas piisavalt ära, et üks arstiretk ette võtta. täna ei olnud küll midagi kurta, aga eks analüüsid näita paremini. igatahes lappas arst mu kaarti ja see oli päris huvitav. et need seljahädad on mul olnud ca paarkümmend aastat kindlasti näiteks. seekordse valu kohta tekkis tal ka arvamus – kusjuures ikka mingi asja baasil, mis mul kunagi ürgammu olnud on. lisaks leidis ta, et viimasel kümnel aastal (aga eriti peale 2007. aasta karmi suve) olen ma teda ikka väga vähe külastanud. ehk siis nooremana olin ma keskeltläbi haigem, kui praegu. ise ma seda küll nii ei mäleta, pigem tundub viimastel aastatel, et talviti on tervis jube kehv. igatahes, oli huvitav tagasivaade.
vererõhk on ka geenide kiuste normis, lausa hea minu vanuse ja elustiili kohta, muu selgub hiljem.
kui nüüd kuidagi vajaliku naistearsti tasuta numbri ka saaks..