kaks fakti

mul on uus läpakas käes. üldiselt on okei ja win7 ei ole üldse jube, küll aga on jube see, et vanal, pisema ekraaniga läpakal oli suurem reso, kui sellel siin panna saab. nii et ma näen vähem kui vanaga ja kõik kirjad on ilgelt suured. väga ebameeldiv.

veel ebameeldivam on aga see, et ilmselgelt on mu seljas jälle mingid muutused toimunud, sest viimased, umm.. 30 tundi või kauem, on jalg kogu aeg valutanud, no absoluutselt kogu aeg. selg annab ka nõrgalt tunda. kaks ööd olen maganud nii, et kui ikka peotäis valuvaigisteid ei aita, siis võtan palderjani otsa. see tõmbab vähemalt sellisesse seisu, et natuke magan, kuigi valu on ikka.
kui õhtuks üle ei lähe, peab vist erakorralisse marssima süsti saama. ja homme üritama perekalt veel mingi valuvaigisti välja sebida. nii vähe on nüüd jäänud lahenduseni ja ta, pagan, prab mind nüüd kiusama. selg siis.