küll alles kirjutaks..

.. sest igasuguseid erinevaid mõtteid on. aga igasugu tegemist on ka ja nii need mõtted saavadki valmis peamiselt siis, kui ma olen kusagil arvutivabas tsoonis. ja arvuti taha jõudes on tunne, et ma kogu mõttekäiku küll ei viitsi enam kirja panna.

ning üleüldse tuli mingi käsitööhoog peale. ma peaksin siin vist ka rohkem demoma asju, mida ma teen. teisalt – mulle ei meeldi seisma teha ja seega ma ei tee lihtsalt niisama ka. kuigi karvane tunne, et kuna ma mõnda polümeerisavi tehnikat tahan veel proovida, siis siia ikka sigineb mõni vidin veel. aga ehetega on hea, neid ma kannan ikka, kui oma maitse järgi teen.
lihtsalt, annan siin ka teada, et nt igasugususeid pitse heegeldan ma hea meelega. mulle ei meeldi motiive kokku õmmelda ega mingeid suuri päevatekke ja kardinaid teha, aga muidu kui kellelgi on laudlina või mõni äärepits puudu – palunväga.