sumbates kõnniteedel..

talv on lahe. läbitamatud kõnniteed mitte nii väga.
üks asi on lihtsalt puhastamata teed. teine asi on jälle nagu Narva maanteel, endise Tallinna poe ees, kus on ka bussipeatus. ühelt poolt mingi tänavalt lükatud vall, samas maja katuselt tilkunud jää ja nöörid ees, et keegi purikaga pähe ei saaks. libe ka muidugi, sest midagi on sealt ikka tilkunud alla.
või siis Radissoni ees. seal, kus on lipuvardad. kes peaks seda kõnniteed puhastama? suure hotelli ees sumpa põlvini sopas. pole mingi nurgatagune tänav või midagi. keset linna ja pole nagu kellegi asi?
aga eks talv tuleb ootamatult ja muidugi on kõik tehtud, et kõik koristamisega seonduv maaomanikule lükata. samas, miks neid töötuid vms ei võiks rohkem selliste tööde juures kasutada? natuke vist kasutati ka, aga tjah. jälle mingid imelikud normid ja asjad ees.
ja kui on häda, et raha ei ole, siis palun väga, kasutage mingi karistuse korras. ühiskondlik töö on ju karistusena ka täiesti olemas? pandagu need pisisulid tänavaid koristama. kuigi kindlasti on selle jaoks ka kohe mingid põhjused, miks seda ei tehta. ma lihtsalt ei viitsi neid ise välja mõelda.