prazdniki

juhtus erinevate asjaolude kokkusattumusel, et käisin täna linnaosa poolt korraldatud jõulupeol. see oli siis see nö venelaste pidu, kus küll eestlasi ka oli.
umbes tunnise kontserdi andis Sergei Mazin, kellest mina küll midagi ei tea, aga ülejäänud saal suures osas teadis. mõned laulud olid täiesti eestikeelsed isegi selle publiku ees. häält oli tal ka täiesti korralikult. ja üldse, selles vanuses tüübi kohta taidles ta päris usinasti.
ning tegelikult mulle meeldisidki kõige rohkem siiski just need slaavi laulud, mitte uued tümakamad. sest pole midagi parata, vene estraad oli mu lapsepõlves ja üle tüki aja seda kuulata on täiesti nauditav.
pärast sai kringlit ja sooja jooki ja piparkooke. kringel oli hea ja kadus imekiirelt. inimesed pildistasid üksteist jõulupuu all ja Mazin müüs autogrammidega plaate.

praznik010.jpg