imeline Eesti Post

Eesti Posti teemadel on päris korduvalt kirjutanud Maaraja perenaine.
linnas on siiani asi parem olnud. kuni korraga suvel algul sain esimese kutse, mis ajas mind koduse postkontori asemel Toompuiesteele. käisin seal ära, kuigi ei arva, et sinna minek kuigi mugav on ning paar päeva hiljem siis ilmus siin-seal mingi info ka, et ümbekorraldused ja puha. veidi hiljem seegi info, et saab tellida kodukoha postkontorisse ka paki ja isegi koju.
paar korda käisin veel Toompuiesteel ära, aga kuna see jääb mu igapäevamarsruutidest hullult kõrvale, otsustasin paar nädalat tagasi paki siiski lähemale tellida.
kutsel olid mailid ja telefoninumbrid, aga mulle tundus loogiline ikkagi minna Eesti Posti kodulehele ka. no et võiks ju seal olla ka mingi info ja miks mitte lausa spetsiaalne vorm sellise asja jaoks. aga ei leidnud mina ei üht ega teist. kusjuures info kindlasti on – aga kus, ei tea.
saatsin siis maili, kus palusin kõik mulle saabuvad saadetised elukohajärgsesse kontorisse saata. mõtlesin, et ongi nii lihtne.
aga ei ole.
iga saadetise kohta tuleb eraldi teatada. neile vist meeldib maile saada?
nojah, võrreldes Maaraja olukorraga on mul ju tegelikult mõttetu probleem. aga ikkagi on see kummaline. nagunii on kõik need pakid ja kutsed arvutis ju (väljatrükitud kutse), kas on raske panna minu nime ja aadressi juurde märge, et kohe edasi saata (nad ise nimetavad seda järele saatmiseks). aga jah, jälle palju nõutud.
eks ma siis mailin neile muudkui 🙂