surutis

meil on tööl kokkuhoiurezhiim. kohvimasin pole paar päeva töös olnud. eriti karm tänasel hommikul, kui avastasin, et mu hommikused rohud ka kotist otsas. retsept küll rahakoti vahel, aga tööpäev juba algas ja kusagile polnud enam minna.
käisin all kohvikus ostmas siis. kui ma tean kohti, kus kaasaostetava söögi-joogi eest peab vähem maksma (jääb ära kohapealse teeninduse ja nõudepesu tasu ilmselt), siis siin selgus, et kohvi hinnale on otsas veel topsi hind ka. kalleid topse kasutavad pealegi 😛 ja üleüldse, kohvi oli ainult pool topsitäit.
aga selge see, etk ui ma homme võtan coffeinist kaasa, siis meil korruse automaat jälle töötab.
ning ma oleksin nõus ju maksma sekretärile raha ja saama zhetoone ja selle eesk ohvi ostma, aga meil oli päris tasuta. isegi see auk on ära korjatud, kust sai raha-zhetoone sisse panna. nüüd seisab masin niisama kenasti.
hirm on ikka ka järgmise talve ees. suve eestki. projektid, mis tekitavad küll peavalu, toovad ometi sisse midagi. aga kohe lõppevad ära ja uusi – hetkel ei ole. minimaalselt vajalikud asjad katan ära muude töödega, seni veel..
5 min hiljem: haha, NÜÜD siis on kohvimasin sisse lülitatud, nagu häälest kuulda.
ei ole täna minu päev..