google teab kõike

järgnev sissekanne on peamiselt neile, kes on kursis Hitchhikers Guidega. sest ma ei viitsi hakata tausta seletama. nii palju küll, et kui mina hakkasin kunagi netis käima, siis, kui see ei olnud igaühe inimõigus, vaid üsna korralik privileeg, siis oli päris mitu seltskonda, kuhu sissesulandumise mittekirjalik eeltingimus oli antud teosega kursisolemine. et kui keegi küsib elu mõtet, siis tead mida vastata või et number 42 ei jää teatud kontekstides arusaamatuks.
tänapäeval on see asi lihtsam. heal juhul teatakse seda ‘meerika poliitiliselt korrektset filmi, kui sedagi. aga see selleks.
mul on igatahes hea meel tõdeda, et guugle vähemalt teab elu mõtet. ehk elu, univerisumi ja kõige mõtet (inglise keeles küll). ahjaa – ilmselt küll ei tea konkreetset küsimust ka guugel, aga see selleks. screenshot läheb suuremaks ka, kui sellel klõpsata.
huvilistele soovitan BBC telesarja selle ‘meerika filmi asemel.