sess ja eilsed teeninduskogemused

õppeaasta viimane sess tähendab kolme eksamit kahe päevaga. kaks eksamit on küll ühes aines, aga mis sellest. kaks õppejõudu aine peale võrdub seekord kahe eksamiga.
eelmise korra eksam on mul siiani tegemata ja ma endiselt keeldun seda tegemast, kuni ei ole materjalid ja eksam kooskõlas. antagu siis vajalik materjal juurde.
võib juhtuda, et ma ei saa seetõttu aasta ainepunkte kätte ja lähen osalisele koormusele seega. mis mõjutaks õppelaenu saamist. kuna aga meil oli nagunii kolm aastat laenu ette nähtud ja mul on see kõik käes, siis see ei mõjuta midagi.
mul soovitati ka hageda kooli, kuna antud juhul on probleem õppejõu tegematajätmises/halvasti tehtud töös. aga ma ilmselt ei hakka hagema. see nõuab jälle hullult energiat. kuigi samas oleks äkki vaja. sest no muidu see jama jätkub kohe kindlasti.
eile sõbrannaga depressiivse eesti väikelinna poes.
juust, hullult kalliks läinud, oli külmletis tillukeste killukestena. 200g oli ehk suurim tükk. aga sõbranna tahab oma poodidest kaugel olevasse koju otsa ikka kilo korraga. küsib letist konkreetset juustu. tädi vaatab oma latte ja üritab ühte teist sokutada. sõbranna jääb endale kindlaks ja lõpuks müüja ohkab, et no ma siis lähen otsin laost seda, kui te niiväga soovite. st teise juustu soovitamise põhjus oli see, et nõutu soovimiseks tuli lattu minna ja seda peab ju vältima.
kassas uurib sõbranna, kas neil toimib kaardimakse magnetlugejaga. kasiir virutab leiva kartulikrõpsukotile ja ütleb, et ei. sõbranna ohkab, et siis on jama, ta vahetas kaardi ja kaotas uue PINi kohe ära ja pole uut tellinud. müüja teatab, et neil ei ole PINi vaja. vahime üksteisele sõbrannaga otsa ja siis müüjale ja sõbranna ütleb, et siis on ju magnetlugeja. müüja ütleb, et ei ole. mina siis ütlen kah, et kui PINi pole vaja ja allkiri tuleb anda, siis on magnetlugeja ehk tõmbab riba läbi; kui on PIN, siis loeb kiipi.
müüja virutas vaikides kassas läbilöödud kraami letile edasi.
välja minnes ajas itsitama. mingisugune perses teenindajate päev.