hala Starmani teemadel

see asi, mida nad nimetavad Starmani internetiks, on viimasel ajal meie juurest lahkumas. või õigemini on üsna vahelduvalt. lihtsalt käib ära, lühemateks ja pikemateks perioodideks. palju üle veerandtunni vist pole ära olnud, aga on hetki, kui seegi on liiga pikk aeg.
klienditeenindus on mulle ühel korral rääkinud nõrgast signaalist, ülejäänud korrad peamiselt soovitab modemile-ruuterile resetti teha. ma küll arvan, et korda viis päevas algkäivitada pole ka normaalne. ruuterile sai isegi uus tarkvara peale sebitud, sest mingi hetk mõtlesime, et viga on kusagil ruuteris. aga see ei muutnud midagi.
äkki peaks mingi tehniku ikka ligi laskma? kuigi omal ajal Elioniga lõppes see nii, et ka uue modemiga (siis mul ruuterit ja wifit polnd veel) jäi nett ikka jamama ja siis saigi Starmani kolitud. kusjuures kuigi vahel on olnud naljakad probleeme, on vähemalt nett püsinud siiani.
aga nüüd ma ei teagi, mis edasi teha. eks muudkui helistan, kui olen jälle resettinud ja netti ikka pole.