hingetõmbepaus

jah, mul on kiire olnud. jah, mul on pildid siiani tegemata. jah, ma olen vist haigeks jäämas. jah, ma pole jõudnud kirjutada.
tegelikult ma loodan, et nüüd on hullem aeg möödas. asjad vähemalt jooksevad kuidagi ja võin veidi kergemalt hingata. isegi pildid loodan ära teha. mitte veel täna küll 🙂
vaatame, kuidas tööd ja koormused kujunevad. see ‘päris’töö tahab mu koormust suurendada. põhimõtteliselt ei ole mul selle vastu midagi. küll aga tundus mulle, et nad tahavad seda ka kuidagi ära vormistada ja see mulle ei sobi. ma olen väga rahul oma praeguse lepinguga, kus pole kirjas miinimum-maksimumtunde. aga eks näis.
koolitöödest pole nüüd ka ühtegi ripakil. üks sai küll ära saadetud oluliselt hiljem kui tähtaeg ning ma pole kindel, kuidas see konkreetne õppejõud sellesse suhtub, aga ükskõik. tõesti.