aeg planeerib end minu ümber

ma ootan raha, siis ootan seda teist raha ja siis seda kolmandat ka, mille pidin juba poolteist kuud tagasi saama nagu. sellel viimasel teemal pean küll korra sõna võtma, kuna see projekt on nüüd omadega peaaegu et ühel pool. niivõrd-kuivõrd. vähemalt sain jälle mitmes osas targemaks ja kogemusi juurde.
ma kohe oskan omale segaseid kohustusi ja asju juurde võtta. tegelikult mingi konkreetne loeng konkreetses koolis ei ole üldse segane. huvitav, kuid veidi hirmutav väljakutse. üks asi on lugeda sisuliselt sellise vaba loenguna gümnaasiumiõpilastele, teine asi aga ainena, mis annab ainepunkte.
vahin peeglisse ja imestan, et mina? ma ju ise alles õpin! samas on see teemadering üsna selline, millega tunnen end toime tulevat. aga mul puudub kogemus, kuidas end mingisse konkreetsesse aega mahutada üsna täpselt. ning ma pean panema kokku mingi ainekava ka ju, mille järgi üldse loengud paika saab. huh!
ainult et – aeg.
oma põhiprojekt, oma koolitööd, oma tavatöö. laps ja kodu kah.
ja kõige selle juures suudan ma vahel pool päeva lihtsalt maha logeleda..
mul on 2008 aastaks paberkalendriuputus, aga mul on tunne, et mind päästab ikkagi ainult online-kalender, mis sünkrob end igale poole (noh, töölauale ja sealt siis meelespead kah). õnneks on see lahendus mul ka olemas.