foto massidesse

eile oli see päev, kus ma tegin võõra fotokaga pilte ja unustasin selle tagasi täisautomaatprogrammi peale keerata.
ma isegi ei süvenenud väga, mis kaamera see oli. võib-olla lausa 30d. 400 see vist ei olnud, istus käes umbes nagu minu 20d. aga displei oli taga nagu suurem ja mingid minu jaoks võõrad isod olid ka. kuna ma rauda ei tunne ja eest ei lugend, millega tegu, siis noh, oli mis oli. objektiiv oli ka normaalne, mitte see odav kit.
ja kogu kupatus oli selle täisautomaatre˛iimi peal. no see kõige automaatsem.
ma ei oska niimoodi pilti teha. kontroll peab ikka minu käes olema.
nii et keerasin avaeelistuse peale, iso paika, sättisin natuke üht-teist veel ja tegin need 6-7 klõpsu ära.
ja unustasin tagasi panna.
äkki nad oskavad ise ka? või oleks viisakas ja helistaks?
(fotograafia devalveerumine, ma ütlen. ostetakse korralik kaamera, et hoida seda täisautomaare˛iimil. ehk kasutatakse asja võimalustest murdosakesekene. urrr!)