vaikne kulgemine

nagu ikka – kui enam valikut ei ole, siis asjad sujuvad. või saavad tehtud, oleks õigem öelda.
ennast kätte võttes saab päris palju tehtud. mitte ainult töiseid asju, ka koduseid.
kuigi paljud asjad ei seisa ka ainult minu taga kinni. või ei sõltu ainult minust. projektitöös tunnen pidevalt, et on selline sisseelamisperiood. kui nüüd jääks neid asju järjepidevalt tegema, siis järgmine kord sujuks mõnigi asi paremini.
RM on teist päeva kodune, turtsub ja köhib kuigipalju. järgmisel nädalal on kõiksugu jõuluüritused, turgutan selleks ajaks üles.
eile sain trennist ka kirja. muidugi tahetakse, et hakkaksin uuest aastast jälle käima. ma ise tahaksin ka käia. aga ma peaksin siis jälle leidma kompromissi kõikide oma tegemistega seal kõrval. nn. põhitöö ju kaa – koht, mida pean eelkõige sotsiaalsete tagatiste jaoks, nagu olen aru saanud.
ideaalis tahaksin ma ikkagi kaisus talveund magada.. ja mittemidagi mõelda ning kohustusi mitte omada. vahel tunnen end väljaspool reaalset aega lihtsalt seismas.