parkimiskultuur

Maakri tänav on üks vahva tänav. liikluse mõttes. siin kohtab ikka väga ogaraid situatsioone. peamiselt sellega, et pargitakse kas seal kus ei tohi või nii nagu ei tohi.
näiteks täna. keegi oli oma Honda parkinud miskipärast viltu, diagonaalis. no ja Maakrit pidi sõidab pidevalt suuri autosid. kaksiktorni ehituse ajal oli neid eriti palju, aga nt Stockmanni minevaid kaubaautosid sõidab ka. ja nüüd ongi lumevall tee ühes servas ja diagonaalis Honda teises, mingi kaubaauto üritab mööda nihverdada (liikudes 2cm, juht välja, vaatab, kas mahub), Maakri on algusest saati umbes ja see niigi nõme koht, kus on Radissoni eest ja tagant tulevad teed ja alt Europargist tulev-minev ka, seal käib siis veel ümberpööramine ja hull manööverdamine. kõik üheainsa autojuhi pärast, kes miskipärast pole suutnud oma autot paralleelselt teega parkida.
kui ehitus käis, oli veel toredam. siin on ju see keemiline puhastus ja no hommikul siis tulevad kõik oma asju puhastusse tooma ja õhtul järgi. eksole, ega siis kusagile paarisaja meetri kaugusele parkida on ju võimatu, ikka autoga ukse ette. ja kui kõik kohad on täis, siis päris nurga peale. või ka teisele poole teed, kus keelumärgid üleval. aga mis see 5 minti ikka teeb eksole?
ja siis need suured ehituseautod manööverdasid seal nende vahelt mööda ja minu meelest panid vahel mõnuga tänava kinni. ja ma saan neist aru. muidugi see segab teisi, korralikke liiklejaid ka, aga no ausõna. kuigi ega selline tüüp on lõpuks suure auto juhi peale kuri, kui kriimustus vms küljes.
ja mul ei ole kunagi fotokat kaasas ka et pilti teha. siit saaks ikka selliseid kaadreid..
seega nüüd pakun hoopis niisugust 🙂

lamp443.jpg