ja ongi selline video..

vaatasin hommikul uuesti üle Massive Attack ‘Protection’ video. eilsest jäi sellest kummaline mulje, mis sai täna kinnitust: see jookseb kõik juttis, ühegi katkestuseta. kahtlustasin juba digitaalselt töötlemist, sest kes siis tänapäeval enam filmib 6 minutit ühte kaadrit.
aga ma ei saanud rahu ja otsisin netist infot, mis kinnitab, et see on ikkagi üks kaader:

The Protection video was one of the most memorable because it was one ofthe most difficult. It was an amazing idea and, for Michel Gondry, to pull it off was just the most amazing feat. The two days of rehearsal and shooting in Paris were just so hard. Everyone was suspended in an upside down position and shot from above in a flattened building which was meant to look like it was upright. It was one shot from a moving camera in a crane and she used pulleys and projection screens to give the effect of things moving.

aga pikemalt saab lugeda sellelt lehelt, video on seal ka vaadatav.
see lugu kummitas mind öö läbi.