unedest, vol x+n

eile kukkusin ma kusagil 11 ringis juba ära. lihtsalt ei jaksanud kauem üleval olla. tegelikult ju koolis saab mindud varem magama kui kodus, aga ma ei tea, miks see ikkagi nii ära väsitab. 2,75 lammast ka veel..
unes nägin teiste hulgas inimest, keda poleks sinna kuidagi oodata osanud. lihtsalt ei kuulu tihedama suhtluse ringkonda. miskipärast aga püsis seal pikalt ja erinevates situatsioonides. alates mingist turnimisest kusagile teisele korrusele, mingis värgist trollis ja lõppeks minu kojuviimisega, miskipärast lõpuks põrsakostüümiga. kusjuures ta polnud seal nagu pidevalt, vaid vahepeal lahkus stseenist ja tuli hiljem tagasi. detaile väga täpselt pole meeles ja need mis on, on liiga ogarad, et kirja panna. või siiski? see turnimine teisele korrusele käis läbi mingi imeliku augu, umbes nagu ahju siiber oleks olnud, või ka mitte päris. mina igatahes loobusin ja arvasin heaks trepist minna. üks sõbranna aga ei viitsind trepini jalutada. heh.
ja mu kodu oli mingi 9kordne maja teiste kesel. paar tornimat maja oli ka ümber. brrrrr. miks ma nii õudsat elukeskkonda nägin?
see, keda ma unes nägin, teatas, et puhtjuhuslikult oli ta mulle ööbinud täna oluliselt lähemal kui tavaliselt. heh. müstika.