.. ei ole kuningas, ei ole

ma usun, et kõik teavad kinkekaarte ja mida need endast kujutavad. mingi konkreetse väärtuse eest on ostetud kaardid, need kingitud ja sa saad neid hiljem ostude-teenuste eest tasumisel kasutada. kui su ostu või teenuse hind jääb madalamaks, siis vaheraha tagasi ei saa. kui hind on kõrgem, siis maksad juurde. eksole, nii on ju tavaline?
aga.
mina sattusin teenuse otsa, mille puhul sa ei saa kinkekaardile juurde maksta. sa võid kasutada odavamat või täpselt sama kallist teenust. “Kahjuks ei ole võimalik kinkekaardile juurde maksta, et selle väärtust suurendada.” oli kirjas mulle saadetud mailis.
eriti koomiline on see, et kuna tegu on üsna fikseeritud teenuse kinkekaardiga, siis Tallinnas polegi võimalik selle kinkekaardi väärtuses seda teenust osta. on kas 25.- odavam variant (antud juhul on see ca kolmandik ühest võimalikust hinnast – st 25.- pole ju suur raha, kui see on nt 5% teenuse hinnast ) või siis juba kallim. lähim muu võimalus on Tartu, aga see tundub juba ogar..
ja noh, see teeb asja ka ogaraks, et kinkekaart on ju kingitus kellelegi, hea tahte avaldus kinkija poolt – ja siis teenusepakkuja käitub niimoodi!
paneks selle tarbijalehele ka või, koos konkretse firmanimega?