eksole..

kui laps mingi põhjusel öösel hästi ei maga – siis on see enne mu kooli. nagu täna öösel läks tal millalgi poole 6 paiku uni lihtsalt ära.
eelmine kord oli see täpselt 3 nädalat tagasi, kui ta öösel ärkas ja kõrvavalu kurtis. siis läksin ma ka kooli.
tegelikult ma ikka loodan, et need vähese unega ööd on tal selja taga ja õnneks on asi aina paremuse suunas läinud.

Share

2 thoughts on “eksole..

  1. Heheh…kaval poiss. ma simuleerisin kah väiksena kuidas ainult jaksasin. Minu leivanumber oli see, et vedelesin ja mängisin terve päeva vannis- kuni ema tuli- ja siis tegin hästi haledaks ennast ja kurtsin halba enesetunnet ja palavikku. palaviku sain ma üles nii, et surusin osavalt kraadiklaasi vastu radikat. Suutsin seda teha ka siis, kui ema mind spetsiaalselt valvas voodiserval. Minu saavutuste tipp oli aga kunstokse tegemine ja kole öökimine hommikul köögis. okse oli väga kartulisalati moodi- sisuliselt see oligi kartulisalat- lihtsalt ma kasutasin seda oksena 8ise tegin loomulikult). Selle okse-värgiga pakkusin ma vist pisut üle sest ema näis kahtlaselt tige olevat- erinevalt tavapärasest “haigusest”. ma olin väiksena üldse suur valetaja- elu sundis noh…

Comments are closed.