ring

hommikul mõtlen, et täna peaks tegema ära selle asja, helistama tollele ja vastama neile 3le vastamata mailile.
päev saab hoo sisse, nokin tööd teha, vahepeal võtan aega kooliasjade jaoks (meenub, et lisaks kõigele muule peasistuvale on veel see artikkel vaja ära kirjutada), aegajalt lasen juhtme vabaks ja kiikan netti.
lapsele järgi, koju, midagi süüa teha, üritan veel kooliasju kiigata (huvitav, netist leiab neid programme küll natuke, mis võrrandeid lahendavad; ei saa küll lahenduskäiku, aga kontrolliks õiged vastused; tea kas füüsika jaoks ka on? peaks otsima, homme), laps tahab, et ma teeks temaga mingeid asju. lõpuks saab poisi magama, mul on juhe koos, lobisen tüdrukutega netis veel natuke ja kukun voodisse.
enne magamaminekut mõtlen, et homme peaks ära tegema selle asja, helistama tollele ja vastama neile 3le vastamata mailile..