maa tuleb täita autodega?

leidsin oma postkastist maili, mis viis mind sellisele lingile.
brrr!
niisiis. meil on olemas statistika, kirjutatud on sellest näiteks siinl, kaarti olen ka näinud, aga hetkel ei leia (äkki oli ajalehes?).
hea küll, Tartu maantee pole tõesti mugav sõita ja väldin seda ise nii palju kui saab. aga.. aga.. autostame kogu eestimaa ära? suured maanteed, mitmetasandilised ristmikud, ühistranspordi vähenemine.. HALLOO!
ma ei saa aru, kas tõesti keegi (otsustajatest-määrajatest) ei mõtle sellele, et paneks prioriteediks number 1 ühistranspordi: et oleks korralik, käiks tihedalt, piletisüsteem läbimõeldud ja mugav. oleks projekt, et toetame tallinn-tartu kiirrongide liikluse tihendamist, siis osaleksin küll.
ah, lähen sõidan parem trammiga lapsele järgi ja kelgutame natuke. kurb küll, et see tramm pole selline, nagu pildil 😉

btram784.jpg