võrreldamatu võrdlus

tuleb üks jube materiaalne jutt..
miks on nii, et kui meil on allahinnatud t-särk eriti heal juhul ainult 99.-, siis samal firmal on Hispaanias allahinnatud t-särk 4-5 eurot? 10 euroga asju oli lausa valida, selle eest sai nii seelikuid kui pükse kui jakke juba – kusjuures selliseid, mis olid veel äsja üsna moes. meil saad seeliku eriti heal juhul 199ga kätte ja siis on see ka umbes aastajagu vist juba rippunud poes. jakki alla 300 vist ei saagi. või saab? (siin nagunii ei ole eriti selliseid, mida ma jubedalt tahaks).
kusjuures toit pole seal ka nii hirmus palju kallim kui meil. bensiiniliiter oli seal euro ringis, niiet küll meilgi varsti samas klassis on. veinihindadest ei tasu rääkidagi 😉
maailm on ebaõiglane ikka või mis? ma ei pea isegi siestat ja saan siin oma palga eest hulka vähem seelikuid kui ma saaksin seal (hea arvestusühik, onju?).
ärge mõistke nüüd nii, et asi on asjades. tegelikult mitte.