unevirvendus

tänaöine unenägu hõlmas uut kooli, ma olin midagi olulist maha unustanud, osad grupis olid mu endised grupikaaslased eelmisest koolist (reaalselt ei ole ühtegi) ja miskipärast sattusin kuidagi kümneid kilomeetreid koolist eemale, geograafiliselt takkajärgi mõeldes absoluutselt ebaloogilisse kohta, me läksime sinna autoga, aga miks ja kellega, ma ei mäleta, kuidagi sattusin linna kus ma nagu oleksin varemgi olnud (unenäo deja-vu?) ja mida ma reaalsuses ei suuda tuvastada, jalutasin mööda peateed, üks hulkuv koer mu kannul, bussidega oli mingi jama ja keegi mind peale ei võtnud, telefoni teel suutsin teistele anda mingeid umbmääraseid seletusi, jõe ääres oli lumi, ma jäin ilma mingit loengust, mida ma väga ootasin.
ma ei mäleta tervikut, ent osa detaile on matemaatilise täpsusega mu silme ees.