eile, pühapäeval

meenutades nädalavahetust..
eile sai muuseas käidud Kaarli talus, kust sai täiesti hämmastavate hindadega osta igasuguseid teravilja-õlitooteid. kodumaiseid täistera pudruhelbeid on mul nüüd igatahes nii palju, et polegi nagu kapis kohta, kuhu panna. ja tudraseemneid sain ka, kena panna küspetiste peale (kas sina tead, misasi on tuder? mina ei teadnud, enne kui eile õhtul guugeldasin), ja külmpressrapsiõli, ja vastlasupiherneid, ja veel üht-teist. sõbranna ostis terasid ka ja ma sain sealt mõne peotäie, et oma Tchibo veskit lõpuks järgi proovida. minu suureks rõõmuks toimis! jahu sealt küll sõelumata kätte ei saa, aga helbeid tuli ludinal. jeejee. järgmine kord piisab ainult teradest. samas, siis peaks selle veski püsivalt kusagile installeerima ja mu köögis ei ole hetkel sellist kohta ja ma isegi ei kujuta seda ette. hm.
Rajaküla oli tore nagu ikka, isegi suhteliselt hilisel kellaajal. kaup hakkas küll otsas olema, aga ma sain rohkemgi, kui soovisin.
Simunas korjasin tee äärselt õunapuupuiesteelt õunu, autos söömiseks. kahe puu otsast. kui korralikult puhtaks peste, pole vigagi. vähemalt esmase peavalu võttis ära.