koolajutt

sattusin täna tiba teiskaudu tööle tulema – viisin järjekordsesse kooli papreid sisse – ja tulin läbi ühe Müürivahes asuvatest ökopoodidest. varustasin end vajaliku kaubaga, pugesin Viru tänaval korraks Raamatukoisse turistide eest peitu (seal on nii mõnus vanu raamatuid sobrada!) ja .. keset Tammsaare parki oli mingi kokakoola buss, muusika tümpsus üle akrodionimängija (see, kes ikka seal rahvariietes istub ja on teadaolevalt linnavalituses ettevõtjaks registreeritud) ja noormees ning neiu toppisid igale möödujale koolapurke kätte. tasuta. avatuna.
ujusin nendest sujuvalt mööda, raamatukotike ühes käes ja pudruhelbed teises. na isegi väga ei üritanud mulle pakkuda. olin mõned sammud mööda, kui noormees ilmselt veel mõne joogist keelduja mõjul hõikas üle muusika: ‘no on inimesed, tasuta ka ei taha!’.
tegelikult ma joon vahel kokat küll, peamiselt rummiga 😀