taksokontrollid

täna millalgi poole 6 ringis õhtul puistati Maleva taksopeatuses taksosid. suurem hulk Falcke ja politseid oli kohal. lapsega aeglaselt mööda jalutades ja ametiisikute nägusid vahtides tegid osade litsentsid või miskit neile küll nalja. taksojuhid olid üsna ähmis. vot siis oli mul küll kahju, et kaamerat kaasas polnud. kuigi, muudest asjaoludest lähtuvalt olin ma niigi nagu kaamel..
tegelikult olen ma alati imestanud, et mis imelikud taksod seal on. või kui nii võtta, siis selle Hansapanga juures ka, mis endise Saturni kohviku asemel on. paar korda elus on olnud vajadus nendega sõita. riigikeele ja linna tundmisega on küll probleeme. arved on ka väga kummalised olnud.
aga õnneks kasutan ma taksot ikka väga harva ka. kodust minnes on võimalik leida korralike taksode numbreid netist ka.