murphy seaduste (mitte)toimimisest

ma olen käinud viimased paar nädalat tööl ehk siis ka linnas peamiselt fotokotita ehk siis fotoaparaadita ja vastupidiselt kõikidele murphy seadustele ei ole ma selle aja jooksul näinud midagi, mida pildistada.
tegelikult kui mul pole fotokat kaasas, siis ma näengi asju teistmoodi. aga ometi peaks kõikide elus toimivate reeglite järgi ma just nüüd nägema kogu aeg ja igal pool fantastilisi vaatepilte, mida mul ei õnnestu jäädvustada.
millega seoses, eile õhtul tuli meie toredas emmede-jutukas teemaks, et lapsega kodust ära ehk maale sõites võetakse paratsetamool ja veel paar sellist ravimit kaasa (keegi rääkis isegi mehe lahaste kaasatassimise maaniast: äkki kellelegi läheb mõni luu puruks!). mida mina pole kolme Marjasoos käidud aastaga kunagi kaasa võtnud :O arvestades siiski, et seal elab aasta läbi keegi ja suvel on seal lapsi rohkem, on mingi tõenäosus, et seal siiski on elementaarsed esmaabivahendid olemas – aga teisalt, kui ka pole, saab ju kusagile mõnekümne kilomeetri kaugusele apteeki ka minna. ja viina müüakse ka 7km kaugusel asuvas poes. ja külm vesi on ikka saada, kui muud pole! muide, ravimite kaasatirimist põhjendatigi sellega, et siis laps ei jää haigeks. vot siis oli ka selline tunne, et selle koha pealt need reeglid ei kehti meil – sest kolm aastat pole laps osanud Marjasoos haigeks jääda, kuigi mul pole ravimeid kaasas olnud :O