kinoskäik

Hitchhiker’s Guide oli filmina mingitpidi vaadatavam, kui ma arvasin. noh, et enamike sellised poolmüstiliste lemmikraamatute ekraniseeringuid olen ma vältinud – sest kogemus näitab, et filmina ei ole need enam nii head. siin aga midagi siiski veel oli. kuigi üsna ära nätsutatud. mõned teravused välja jäetud, hea hulk romantikat lisatud (ööö! milleks?!?). aga Marvin oli tore. kohe kahju, et teda seal nii vähe oli. no ja.. ütleks nii, et mingi õhsute kinoraha eest poleks rahul olnud, päevane odav seanss oli hea küll.
ja see oli ka tore, et saalis oli ca 30 inimest. läksime sõbrannaga sisse ja vaatasime, et istuks tiba ettepoole kui me piletikohad. ja no 2 korda kolisime ümber, sest inimesed pidid istuma just omade kohtade peal selles suures tühjas saalis :)
jah, ja et nii kalli raha eest polegi ammu kinos käinud ka :)

Share

2 thoughts on “kinoskäik

  1. hmm.. mis on kino:D ei mäleta ka enam … vist troojat viimati sai käidud vaatamas ja see oli väga ammu:)

  2. ohh.. oleks ta vaid odavam.. oleks isegi aus ja korralik kinokülastaja.. praegu aga ei.. vahest arva vaid satun sinna.. tõesti vaid kas juhuse või siis täpselt valitud parimast parima pärast.
    pöff muidugi haarab mind endasse..

Comments are closed.