2 thoughts on “supiootel

  1. No ma muidugi korraliku ja osavõtliku inimesena hakkasin kohe pilti lähemalt uurima, et selle varjatud mõtet ja wõimast sõnumit leida…- aga rabelesin ja suumisin täitsa asjatult nii et keel vestil. Ma saan aru, et seal on mingid plastkausid? ja lusikad kah? Ja et mingised inimesed on ostnud kuivanud stritsli? Aga mis edasi- mis nüüd juhtub siis? Kaitseliitlased need justkui pole ju? Mingid tsivilistid siis või? Aga miks nad lollid supi õue veavad asja eest- teist taga? Mingid heidikud ehk- et ei saa kodus rahulikult süüa?
    Nii palju küsimusi ja nii vähe vastuseid…

  2. aitan Sind natuke :)
    vabaõhuüritus, suvel on ikka selliseid. suur hulk ja vanemaid inimesi ka, keegi grillmeistriks vihmase ilmaag ei hakka. soe supp on aga hea. stritsel, muide, oli imehea :) ja näod pole sellise pildi puhul ometi olulised :)

Comments are closed.