ARgh! vol. z

tähendab jah. ma ei tea, mis on lahti kaadriga laborites. ka nendes, mida ma aastate tagant normaalsed mäletan olema.
et, on mul siis mõõtu aetud fail. pikslipealt paigas. valged servad ise tekitatud ka, õige laiusega. loen sõnad peale, et valge serv on oluline ja kui on mõõtudesse mahutamisega probleeme, siis pigem jätku kusagile laiem valge serv.
lähen järgi. valge serv on, seal kus seda üldse on, poole kitsam, ja kuna pilt on paberile viltu manatud, siis veel erineva laiusega ka. ühes nurgas pole üldse. ohin ja kirun natuke, saan hinda alla. aega ja usku pole enam, et teha uus pilt. lisaks viiks see ilmselt labori pankrotti – tegu on tavapärasest mitu korda suurema pildiga.
tegelikult on Tallinnas umbes 2 laborit, mida ma suudan usaldada. aga, üks ei tee soovitud formaati ja teise poleks ma puhtfüüsiliselt eriti jõudnud.
ma ei teagi, mida nüüd teha. sest see töö peab olema korrektselt vormistatud ju – ja kuna pilt on kokku pandud paarist eri fragmendist, millede vahel on ka valge riba, siis on see ääreriba ikka tähtis ka. ilmselt pean mingi muu lahenduse nüüd nuputama ja esitama selle nii, et just sedamoodi oligi planeeritud.