kell? kell ..

lõpetasin praegu mingid koolitööd ja korjasin vajalikke konspekte kokku, kui korraga lõi pähe, et öösel keerame kella. seega on kell juba ca pool 2 ja koolis pean ma ärkama praeguse aja järgi juba kell 6 .. ehk siis ilmselt ei hakka mu aju tööle ka peale esimest paaristundi. kellele seda kellakeeramist vaja on? vihjeks – ma eelistan suveaega; ausalt öelda lausa Moskva aega ehk 2h meie talveajast nihkes. meie laiuskraadidel ei pidavat see ju andma mingit elektrienergia kokkuhoiu efekti ka; minu meelest kulutab see pigem inimeste energiat.
ma pole kindel, kas ma viitsin termose ühes vedada; aga see kooli puhvetis (sööklas? baaris?) pakutav kohvi vihjab küll pigem sellele, et peaks ikka võtma ja hommikul ühikas täis panema. siis ehk on ikkagi võimalus mingi aeg pea tööle saada.