digiseepide ostmissoovitus

miks arvatakse järjekindlalt, et ma tean midagi tarka digiseebikatest? ausõna, ei tea! see, et ma pildistan ja mul on natuke ägedam kaamera ei tähenda ju, et ma olen kursis iga suvalise kaamera hingeeluga. mul on ju hoopis teised valikukriteeriumid ja selge see, et ma ei üritagi end kurssi viia iga turul oleva digikaameraga – isegi erinevaid (digipeegli)brände ei uuri, sest mul ei ole olnud plaanis kogu oma kola välja vahetada.
ja kui ma kunagi ostan omale ka digiseebi, siis on mul ka ilmselt muud kriteeriumid kui neil, kes tahavad omale kaamerat koduse pildiarhiivi jaoks. eksole. säästke mind küsimustest stiilis, et milline on parime digikaamera hinnaklassis x (tavaliselt kuni 5000), sest minu vastus oleks, et võta normaalse firma võimalikult kallis kaamera, rohkem ei tea ma midagi. see vastus aga ei rahulda enamikke.
aga küsige julgelt parem EestiFoto vastavas foorumis.