hea, ilus, õnnelik

ma otsustasin, et hakkan Heaks, Ilusaks ja Õnnelikuks.
esimest olen ma koguaeg kuigi paljud sellest vist aru ei saa. näiteks on see suhteline: ei saa olla Hea kogu aeg ja kõigi vastu. samuti ei paista see ju kogu aeg ja ohjeldamatult välja. seda ei olegi kasulik liiga palju välja näidata – kiputakse ära kasutama. aga ma arvan, et ometi ma olen peamiselt Hea.
teist olen vist ka enamasti. või mis hindaja mina siin olen. minu enda ilus-olemise-tunne ei oma seost reaalsusega eriti, nagu ma olen aru saanud. iseenda jaoks väga loppis-kummuli päevadelgi õnnestub vahel saada komplimente.
kolmandat .. hmm .. sellega on ikka raskem kui ma arvasin. aegajalt aga kukub siiski päris kenasti välja 😉 ainult et võiks tihedamini, sest tegelikult on õnnelik olla lahe. tea, kas roosade prillide ostmine aitaks kaasa? huvitav, kust saaks roosasid prille hingele..