oli vist oktoober..

miljon asja on peale tulnud ja kõik hommikused olulised mõtted peast ära lennanud.
trammiga sõites meenus üks sügisene päev aastal 99, mil sai tehtud näiteks see ja see pilt.. päris pikk jalutuskäik oli, ringiga üle pelgulinna kalamajja; tol ajal oli üle Kopli Kaubajaama sild veel alles, nagu näha. ma ei mäleta, kas see jalutuskäik viis ka läbi vanalinna või istusime kusagil trammile. Sina olid see, kes mulle näitas nii mõnegi asja, mida pildistada võiks. ise Sa ei pildistanud reeglina, aga Sa nägid päris hästi.
oli soe ja päikseline sügisilm. mäletan siiani riideid, mida tee peale jäänud kaltsukatest ostsime. heh. mäletan ka seda, et sel õhtul ma ei tulnud koju; läksin mujale. takkajärgi tarkus ütleb, et ka see oli üks mu valedest otsustest.
võib-olla meenus see seepärast, et Sa lippasid täna mu unest läbi.