Vasikaribi petersellimekise tomatikastmega

Volksu uus retsept:
Niisiis. Vasikas on hüva amps ja kulub tänaseks päevaks retseptumi sisse nagu nakstigi.
“Kablutav vissi”
6 vasikaribi tükki, igaüks 150 g.
80 g taluvõid
1 supilusik fariinsuhkrut
3 supilusikut tomatipastat
3 näpuotstetäit hakitud LEHTpeterselli
sool, pipar
Sõber pann aetakse tuliseks, et särtsub ja võikene sulab ära. Selles prigisevas võis lastakse ribi nii 10 minti mõlemalt poolt. Praadumise lõpus sool ja pipar. Võetakse siis pannilt maha ning ilusalle vaagnalle, et oleks kaunis vaadata.
Pannile pannakse aga fariinsuhkur, hooliliselt segades ja kohe ka klaasis külmas vees lahustet tomatipasta. Soola ja pipart ka. Segada kuni valmis.
Garniiriks koorega ahjukartul.
Vein: malbec
Volks