miski kiire on kogu aeg

ma ei saa aru, miks peab palaval ajal, kui magada on niigi paha, alustama traktoriga mingeid töid mu akna all kell 8:09?? ja asfaldilõikamine ja mida kõike nad seal veel teevad.. nii vara nad vist polegi sel korral veel möllama hakanud, ikka hiljem, kui laps on mind nagunii juba üles ajanud. täna muide, laps magab, kogu selle väljas toimuva möllu kiuste – eile sai ta ikka vist päris ära väsitatud ja hilja magama ka. millega seoses, et ma ei saa Tarmot, kes meil siin juba mõned päevad külas on olnud, veel Tartusse tagasi lasta, sest täna on nii kohutavalt mitu tegemist plaanis, kuhu poissi kaasa võtta ei saa; ning kuna ma olen homsest 3 päeva tööl, siis peab issi nagunii last hoidma 3 päeva; nii et ma pean Tarmot veel tänagi lapsehoidjana rakendama. aga ta vist veel väga hullult ei kiirusta tagasi, mul jäi mulje..