kabatshoki-tomativorm

pole erilist kokkamisetuju olnud ja siia ka on auk tekkinud. aga miskit on siiski tehtud ka 🙂
1 kabatshokk (umbes 1kg)
4-5 tomatit
küüslauku
ürte (pitsaürdid vm vahemerestiilis), soola, pipart
1 muna
klaas piima
riivjuustu
kabatshokk koori õhukeselt ära, lõika umbes 1cm viiludeks, raputa soola peale ja pane kaussi seisma (et suurem vedelik välja nõrguks).
koori tomatid (klikka, kui ei tea kuidas).
vala kabatshokiviiludelt vedelik ära ning lao viilud väiksema ahjuvormi põhja. tomativiilud peale, purustatud küslat maitse järgi ja maitseaineid ka. ideaalis peaks üks kiht veel tulema.
muna löö kahvliga natuke segi ja lisa piim ning vala kogu kupatusele peale ning pane vorm ahju. paarikümne minuti pärast lisa riivjuust ning küpseta veel soovitud küpsuseni (kabatshoki küpsuseni siis).