Aroomikas siblija siloaugus

3 kanafileed
1 suur küüslauguküüs
supilusik päevalilleõli
supilusik tumedat soja
2 teelusikut fariinsuhkrut
kuivatet tüümiani
tandoori masala maitseainet – pool supilusikut
supilusik punaveini
salat:
2 lehtsalatipead
200 g rediseid
punt värsket tilli
150 g 20% hapukoort
sool
Mõnusad fileed tuleb juppideks hakkida, aga mitte liiga pisukesteks, et ikka mahla ka sisse jääks. Soja, suhkru, õli, tüümiani ja masalaga tunniks likku.
Salat rebida, redis tsõõrideks, tilliladvad autodafeele ja tsäkkida. Sool ja koor. Sassi.
Siblijajupid tuleb lasta väga tulisel pannil kiirelt krõbedaks. Veinisorts manu ja kaane alla 10 minutiks.
Ja siis linnusemäge meenutava salatikuhila (see salat kannab tihti nime “silo”) otsa teha kraater, kut vulkaanil, kuhu kanakene ära mahub. Pääle värske tüümianioks.
vein: zinfandel rose nt.
Volks