Qubik saatis mulle eile selle retsepti. minu poolt on näpuvigade parandus 🙂
Kõigepaelt teed sellise tavalise pannkoogitaigna: munad, jahud, piim; jätad lisamtta suure koguse suhkrut ja asendad selle väikesega ja õli väikese koguse paned topelt. Niih lisax teed taigna nii vedela, et lusikapealt voolab maha sutsu kiiremini kui ntx toiduõli.
Nyyd teine tähtis osa – Pann! Pann peab olema selline hiigelsuur hästikvalitteetne ja mina eelistan teflonit 40 cm läbimõõduga. Kooke kypsetataxe sedasi: võtad kulbiga tainast, valad soojale pannile ja siis valad yleliigse taigna kaussi tagasi (pane valmis ka hunnik majapidamispaberit panni serva kohesex puhastamisex) siis kypsetad pannkoogi ainult yhelt poolt, nii et ta jääx selline tumekollane ja olex siiki tahenenud juba. Neid tasub teha miski 10-kond (rohkemat ei jõua kahe inimesega ära syya)
Nyyd kohupiimamass: pakk seda tavalist teralisemat kohupiima, kax muna selle paki kohta, piima… sega see mass nyyd kokku, lisa suhkrut tundega ja pane mugavalt kaussi. Siis vaja see kohupiim pannkoogi sisse saada: pane kolm teelusikatäit kohupiima selle pannkoogu yhte serva, rulli yx keerd peale… siis keera kyljed keskele kokku ja rulli nyyd edasi kuni jääb sihukekena tombuke.. Nii kogu kohupiimaga samamoodi (kui maiustamisex midagi ei taha jätta). Nyyd võta oma suur pann, vala sinna umbes 1cm paksune õlikiht peale, lase see soojax ja tõsta sinna sooja õli sise särisema need kohupiimarullikesed… prae kenasti kuldpruunix ja krõbedax. Serveeri peale miinimum 10 minutit jahtumist, sest need on jubetulised alguses. Lisandina sobib hästi hapukoor papaya tykkidega:P
Head isu!
mhh, mhh .. ma pean nüüd tavaliste pannukate retsepti siia kribama vä? 🙂
ja piima asemel paneks ma vist hapukoort kohupiima sisse.
aga igatahes, kui üks meesterahvas sellega hakkama saab, siis peaks see ju kukepea olema!