Kabatshok riisiga näitamas teed!
1,5 kg kabatshokki
4 keskmist tomatit
klaasitäis pikateralist riisi
120 ml taimeõli
400 ml piima
3 muna
tilli
sool, pipar
Kabatshokid är puhastada ja ratasteks lõigata, soolata, lasta 10 minti seista ja siis pannil kergelt õlis praadida. Ülejäänud õlis lasta 5-10 minti pannil tõmmata peeneks hakit’ tomatitel. Tomatite manu pipardatud riis, 2 klaasi kuuma vett pääle ja soola ka. Keeta pannil kuni vedelik ära aurab. Hakitud till nüüd sinna sisse.
Haudepotti kihiti kabatshokk ja riis, alustades ja lõpetades kabatshokiga. Pääle valada piimas segilöödud muna ja küpsetada ahjus mõõduka kraadi juures.
Lauale kuda soovite, kuumalt või külmalt. Rose vein.
Volks