noore lamba liha (agneau) - Saaremaalt
vana lamba liha (moutton) - Valgamaalt
põdraliha - Saaremaa LT
metssealiha - Saaremaa LT
sea kaelakarbonaad - Vastse-Kuustest
maksapasteet - Maks ja Moorits, konservis
pelmeenid - Sibirskie, Sillamäelt
põdravorst - Arutjun
hirvevorst - Rannarootsi
metsseavorst - Viimsi LT
doktorivorst - Suure-Jaani LT
feta juust - Kreekast
halloumi (grillitav lambajuust) juust - Küproselt
fondüüjuustud - veitsist
õllekõrvased juustud - Baierist
veinijuustud - Prantsusmaalt
oliivid - Kalamata
oliivõli - Kreetalt
päevalilleõli - Ukrainast
seesamiõli - Saksamaalt
seedriõli - Venemaalt
soolane soja - Jaapanist
magus soja (ketjap manis) - Indoneesiast v. Taist
seenesoja - Hiinast
curry - Indiast
oregano - Küproselt v. Kreekast
mägitüümian - Prantsuse Püreneedest
basiilik - Toskaanast
iisop - Iisraelist
muskaat - Liibanonist
safran - Iraanist
chilli - Argentiinast
piri-piri - Portugalist
Schezuani pipar - Hiinast
nelk - Pakistanist
loorber - Küproselt
jne
kribas 03.21.05 00:40Päikesekuivatatud tomatid Hispaaniast (õlivabad)
kribas: Anonymous 03.29.05 21:41Hirvevorst on jah hea. Testisin hiljuti ühes marketis, ma ei teadnudki enne, et seda võiks keegi müüa. Tibi laua taga teatas, et liha tuuakse sisse ja siis pannakse sinna veel miskit lisaks ja tehakse vorstiks.
kribas: Signe 04.15.05 22:33pelmeenid on siin kandis jah head eriti need sillamäe omad
ja siis need igasugused muud siinsete venelaste tehtud, mida tegelikult päris palju liigub